Ger Boon – Schilderwerken

06-10723382
info@gerboon.nl

Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag doet wonderen in uw interieur en kan uw huis een geheel nieuwe uitstraling geven. Naast dat een goede verflaag een belangrijke esthetische waarde heeft biedt het ook bescherming tegen rot, schimmels en slijtage.

Ger Boon Schilderwerken is de specialist als het gaat om binnenschilderwerk en kan u helpen bij het kiezen van kleuren en materialen. Ger Boon staat voor kwaliteit en uitstekende technische uitvoering.

Bij binnenschilderwerk komen allerlei technieken en materialen aan de orde. Ger Boon Schilderwerken bepaalt samen met u wat voor u de beste oplossing is.

Houtwerk

Denk hierbij aan kozijnen, deuren, plinten, trappen, kasten etc. Hierbij worden de beste coatings gebruikt met de langste levensduur. Bij het schilderwerk is een goede voorbereiding essentieel vandaar dat hier zeer veel aandacht aan wordt besteed: houtrotreparatie, schuren, plamuren, gronden. Alles komt aan bod voordat er geschilderd gaat worden om zo een optimaal resultaat te krijgen.

Wandafwerking

Wanden en muren kunnen op allerlei manieren een nieuw leven krijgen. Denk hierbij aan sauzen, behangen en zelfs spuiten. Samen met u bepalen we wat de handigste methoden is en wat het beste en mooiste resultaat geeft.

Plafonds

Ger Boon reinigt, saust of spuit uw plafonds evenals onderhoud en plaatsing van sierpleisterwerk en andere ornamenten.

Keukenrenovatie

In veel gevallen kan door middel van een nieuwe verflaag uw keuken er weer als nieuw uitzien. Ger Boon Schilderwerken kan uw kastjes spuiten of verven in elke gewenste kleur en geeft ze zo een tweede leven.

Inspectie en offerte

Om een goede inschatting te kunnen maken van de hoeveheid werk is een goede inspectie noodzakelijk. De staat waarin alles verkeerd is daarbij erg bepalend. Daarnaast bespreken we uitgebreid al uw wensen welke uiteindelijk tot een offerte zal leiden.

Kosten

Uiteraard is elke woning anders en zijn de wensen per klant verschillend. Vandaar dat het niet mogelijk is om vooraf al een indicatie te geven over de kosten. Natuurlijk kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen om één en ander met u door te spreken zodat we u een realistische prijsopgave kunnen doen.

Contact

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in een offerte? Bel dan geheel vrijblijvend met 06-10723382.